Wessels Administratie Groep
Uw administrateur, belastingadviseur en controller
GA VERDER
Wessels Administratie & Advies, Belastingen en Control
Zelfstandige bedrijven opererend onder de naam Wessels Administratie Groep
GA VERDER
Previous
Next

Over ons

Wessels Administratie Groep is een samenwerkingsverband tussen de volgende drie bedrijven:

Wessels Administratie Groep – Uw administrateur, belastingadviseur en controller. Wij ondersteunen bedrijven en particulieren bij het opzetten, in stand houden en begrijpen van hun financiële administratie, het voeren van een verantwoorde bedrijfsvoering en het verzorgen van de belastingaangiften. Tevens dragen wij zorg voor andere verplichtingen aan derden, zoals de belastingdienst, banken en andere vermogensverschaffers.

Verder kunnen bedrijven, op parttime basis, gebruikmaken van onze expertise ter ondersteuning van het strategisch proces en de planning- en control cyclus en/of het oplossen van andere (bedrijfseconomische) managementvraagstukken.

Als administratiekantoor richten wij ons vooral op de regio’s Zuid-Gelderland, Noord-Limburg en Noordoost-Brabant. Dit betekent echter niet dat wij klanten uit andere regio’s niet bedienen. Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

STREVEN NAAR SUCCES

Onze kernwaarden zijn integriteit & betrouwbaarheid, samenwerking & persoonlijke begeleiding, deskundigheid & creativiteit en efficiency & effectiviteit. Wij zijn ervan overtuigd dat het centraal stellen van deze kernwaarden in onze bedrijfsvoering en dienstverlening bijdragen aan zowel uw succes als dat van onszelf.

BETALEN PER UUR OF LIEVER EEN ABONNEMENT?

Wij nemen de administratieve lasten graag uit uw handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en/of privéleven. Afhankelijk van het soort werkzaamheden en andere omstandigheden wordt een redelijk en vooraf vastgesteld tarief toegepast.

 

Daarnaast is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. In dat geval verrichten wij vooraf overeengekomen werkzaamheden tegen een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar. Hierdoor weet u precies welke kosten u heeft en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Betaling van de abonnementsgelden geschiedt vooraf.

 

Indien werkzaamheden moeten worden verricht die buiten het abonnement vallen dan wordt vooraf contact met u opgenomen. Deze werkzaamheden worden op basis van nacalculatie (aantal uren x uurtarief) afzonderlijk in rekening gebracht.

Onze diensten

ADMINISTRATIE

Voor ondernemers is het systematisch vastleggen van alle financiële feiten noodzakelijk om aan alle wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen. Tevens is dit essentieel voor de continuïteit en geeft dit inzicht in de financiële situatie.

ADVIES

Toelichting op de financiële administratie is voor zowel particulieren als zelfstandige ondernemers van groot belang voor het nemen van verantwoorde beslissingen en het verkrijgen van inzicht in hun financiële situatie en/of die van hun bedrijf.

BELASTINGEN

Alle inwoners van Nederland die inkomen genieten en alle bedrijven die winst genereren zijn wettelijk verplicht om in Nederland belasting te betalen. Wij helpen u om dit bedrag te optimaliseren, zodat dit voor u zo gunstig mogelijk uitpakt.

CONTROL

Meestal spreekt men van Planning & Control. Planning heeft betrekking op de strategische en financiële planning van een bedrijf. Control heeft betrekking op het beheersen van de bedrijfsvoering en de risico's die hieruit voortvloeien.

Wie zijn wij?

CAREL WESSELS

Wessels Administratie & Advies

ELKE WESSELS

Wessels Administratie & Belastingen

GIDEON WESSELS

Wessels Administratie & Control

Informatieve websites

Logo_belastingdienst_148x80px

BELASTINGDIENST

kvk-logo

KAMER VAN KOOPHANDEL

Logo_Ondernemersplein_180x80px

ONDERNEMERSPLEIN

Logo_Rijksoverheid_130x80px

RIJKSOVERHEID