Wessels Administratie Groep | Administratie Belastingaangiften Belastingadvies

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Wessels Administratie Groep
Uw administrateur en belastingadviseur
GA VERDER
Wessels Administratie & Advies en Wessels Administratie & Belastingen
Zelfstandige bedrijven opererend onder de naam Wessels Administratie Groep
GA VERDER
Vorige slide
Volgende slide

Wessels Administratie Groep

Wessels Administratie & Advies

Carel Wessels150x180

CAREL WESSELS

+31 (0)6 51 26 16 11
carel@wessels-administratie-groep.nl

Wessels Administratie & Belastingen

Elke_150x180px

ELKE WESSELS

+31 (0)6 39 14 00 91
elke@wessels-administratie-groep.nl

"Wij ondersteunen bedrijven en particulieren op het gebied van hun administratieve en fiscale verplichtingen"

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor: Professioneel advies Fiscaal advies

Uw succes draagt bij aan ons succes

Wij zijn ervan overtuigd dat ons eigen succes voor een groot deel wordt bepaald door het succes van onze klanten. Als onze klanten groeien dan groeien wij met hen mee. Daarom zullen wij altijd proberen om voor u van meerwaarde te zijn en zo een langdurige relatie te realiseren.

Om dit te bereiken hebben wij de volgende kernwaarden bepaald:

Integriteit & betrouwbaarheid Samenwerking & persoonlijke begeleiding Deskundigheid & creativiteit Efficiency & effectiviteit

Gebruikte software

UURTARIEF OF ABONNEMENT?

Wij ontzorgen u graag en nemen de administratieve en fiscale lasten graag uit uw handen. Op deze manier houdt u meer tijd over voor uw kernactiviteiten en/of privéleven en hoeft u zich ook geen zorgen te maken over een kloppende boekhouding en correcte belastingaangiften. U kunt bij ons kiezen voor facturatie o.b.v. werkelijke uren achteraf of vaste bedragen per periode (maand, kwartaal of jaar) vooraf.

Uurtarief

Afhankelijk van het soort werkzaamheden en andere omstandigheden wordt een redelijk en vooraf vastgesteld tarief toegepast.

Abonnement*

Daarnaast is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. In dat geval verrichten wij vooraf overeengekomen werkzaamheden tegen een vast bedrag per periode.

* Hierdoor weet u precies welke kosten u heeft en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Betaling van de abonnementsgelden geschiedt vooraf.

* Indien werkzaamheden moeten worden verricht die buiten het abonnement vallen dan wordt vooraf contact met u opgenomen. Deze werkzaamheden worden op basis van nacalculatie (aantal uren x uurtarief) afzonderlijk in rekening gebracht.

Onze diensten

ADMINISTRATIE

Voor ondernemers is het systematisch vastleggen van alle financiële feiten noodzakelijk om aan alle wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen. Tevens is dit essentieel voor de continuïteit en geeft dit inzicht in de financiële situatie.

ADVIES

Toelichting op de financiële administratie is voor zowel particulieren als zelfstandige ondernemers van groot belang voor het nemen van verantwoorde beslissingen en het verkrijgen van inzicht in hun financiële situatie en/of die van hun bedrijf.

BELASTINGEN

Alle inwoners van Nederland die inkomen genieten en alle bedrijven die winst genereren zijn wettelijk verplicht om in Nederland belasting te betalen. Wij helpen u om dit bedrag te optimaliseren, zodat dit voor u zo gunstig mogelijk uitpakt.

Informatieve websites

Logo_belastingdienst_148x80px

BELASTINGDIENST

kvk-logo

KAMER VAN KOOPHANDEL

Logo_Ondernemersplein_180x80px

ONDERNEMERSPLEIN

Logo_Rijksoverheid_130x80px

RIJKSOVERHEID