Historie

CAREL WESSELS

Op 1 januari 2000 heeft Carel Wessels (na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt bij Provinciale- en Gemeentelijke overheden en het bedrijfsleven op administratief/financieel en commercieel/ technisch vlak, al dan niet als leidinggevende of lid van het management) besloten om zelfstandig ondernemer te worden en is vol overgave het bedrijf Wessels Administratie & Advies gestart.

ELKE WESSELS

In de loop van 2012 heeft Elke Wessels, dochter van Carel en Lia Wessels, de gelegenheid aangegrepen om zichzelf te gaan bijscholen op administratief en fiscaal gebied met als doel om kennis op te doen om eveneens zelfstandig ondernemer te worden. Sindsdien heeft zij in loondienst werkzaamheden voor klanten van Wessels Administratie & Advies verricht. Per 1 januari 2016 is Elke Wessels gestart met haar eigen onderneming Wessels Administratie & Belastingen.

GIDEON WESSELS

Gideon Wessels, zoon van Carel en Lia Wessels, is sinds het afronden van de post-hbo / pre-master studie Managerial Controlling aan Nyenrode Business Universiteit in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen eind 2015 geregistreerd Managerial Controller. In 2003 is Gideon Wessels afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de studierichting bedrijfseconomie en in 1999 heeft hij ook de opleiding bedrijfsadministratie aan het ROC-Nijmegen afgerond.

In 2016 heeft Gideon Wessels eveneens besloten om zelfstandig ondernemer te worden en heeft hij Wessels Administratie & Control opgericht. Dankzij de genoten opleidingen, de uitgebreide werkervaring op het gebied van Finance & Control en sterke interesse in ICT kan hij zelfstandig administraties opzetten en in stand houden, belastingaangiften verzorgen, fiscaal en financieel advies geven en allerlei korte- en/of lange-termijn-opdrachten binnen het vakgebied Finance & Control of met betrekking tot managementvraagstukken uitvoeren.

 

WESSELS ADMINISTRATIE GROEP

De drie afzonderlijke bedrijven voeren hun activiteiten uit onder de merknaam Wessels Administratie Groep.