Strategie

GROEI

De strategie van Wessels Administratie Groep voor de periode van 2019-2020 is nog steeds gericht op groei. Groei van het aantal diensten, groei van ons klantenbestand en groei van de omzet. Deze groei is noodzakelijk vanwege de uitbreiding van Wessels Administratie Groep die in 2012 is ingezet en die met de oprichting van twee nieuwe bedrijven in 2016 een vlucht heeft genomen.

BESTAANDE DIENSTEN

Uiteraard blijven wij veel aandacht besteden aan onze bestaande diensten op het gebied van administratie, advies en belastingen. Wij zullen onze kennis op deze terreinen op peil houden en nieuwe ontwikkelingen in de gaten blijven houden, zodat wij onze klanten goed kunnen ondersteunen en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog kunnen houden. Uiteraard met als doel om uw administratieve lasten zo laag mogelijk te houden en u zo min mogelijk belasting te laten betalen.

NIEUWE DIENSTEN

Met de uitbreiding van Wessels Administratie Groep is nieuwe kennis en energie toegetreden, waardoor ook nieuwe diensten kunnen worden aangeboden. Nieuw is de focus op control, waardoor onze dienstverlening naar een nog hoger niveau wordt gedreven.

Daarnaast heeft Wessels Administratie Groep ervoor gekozen om samenwerking met andere partijen te zoeken. Hierdoor wordt het voor onze klanten eenvoudiger om ook financieel advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en sparen en beleggen in te winnen. Verder onderzoeken wij momenteel ook de mogelijkheden voor samenwerking met specialisten in het bepalen van de waarde van bedrijven en op het gebied van bedrijfsovernames.

BESTAANDE KLANTEN

De dienstverlening richting onze bestaande klanten dient ondanks de gewenste groei op peil te blijven of nog verder te verbeteren. Daarnaast verwachten wij door de uitbreiding van ons dienstenportfolio in nog meer behoeften van onze bestaande klanten te kunnen voorzien.

NIEUWE KLANTEN

Wessels Administratie Groep heeft besloten om zich in de periode 2019-2020 ook meer te gaan richten op overname van klanten van andere administratiekantoren en nieuwe interim-opdrachten op het gebied van Finance & Control.